Barion Pixel
Skip to main content
A kosár üres

Barion logó

  • Amtak Bt

Általános Szerződési Feltételek

1. Az Ön által megrendelt termék/termék megvásárlása 3 módon történhet:

a. Előre utalás,
b. Biztonságos bankkártyás fizetés Barionon keresztül,
c. utólagos fizetés az árucikk átvételekor.

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.”

A webáruház üzemeltetője: AMTAK Könyvkiadó és Kereskedelmi Bt 1042 Bp., Munkásotthon u. 5. IX. 36. Cg. 01-06-711466
Adósz.: 28712958-2-41.

Képviselő: Varsányi József

A szállítási idő a megrendeléstől számított maximum 5 munkanap a készletünk erejéig. A készletet meghaladó rendelés esetén a szállítás ennél jóval hosszabb időt vehet igénybe, ill. Könyv esetén meghiúsulhat. Ebben az esetben a befizetett összeget visszautaljuk számlájára.

Pendrive-könyv vásárlása esetén a szállítás postai úton történik, a webáruházunk által kiszámított postaköltség felszámolásával.

2. Webáruházunk 3 féle terméktípust árusít jelenleg: a. Könyvek (Értsd: nyomtatott, papíralapúkönyvek), b. Pendrive-könyvek, c. E-könyvek.

3. 2.c típusú termékek vásárlásakor célszerű a leggyorsabb Barionos bankkártyás fizetést választani, mert ebben az esetben a termék (a letölthető link) perceken belül megérkezik aVásárló által megadott e-mail címre.

4. 2.c típusú termék vásárolható banki előre utalással is. Ebben az esetben a termék (link) megküldése manuális kezeléssel történik, ami hosszabb-rövidebb időt vesz igénybe, többnyire perceket vagy egy-két órát, de legfeljebb 48 órát. Amennyiben a termék (link) nem érkezik meg 48 órán belül sem, Vásárlót a teljes vételár visszatérítése illeti meg, amennyiben ezt jelzi Eladónak, és hitelt érdemlően tudja bizonyítani, hogy a késedelem Eladó hibájából történt, nem pedig önhibájából (pl. hibás e-mail cím megadása).

5. 2.c. típusú termék vásárlása esetén utólagos fizetés nem lehetséges.

6. 2.a. (Könyv) és 2.b. (Pendrive-könyv) típusú termékek vásárlása esetén a termék megküldése postai úton történik., ami után a server által kiszámított postaköltséget is meg kell fizetni. Ez az összeg Pendrive-könyv esetében 0 HUF. Könyvek vásárlása esetén a postai díjszabásnak megfelelő összeg, amit a server előre történő fizetésre kalkulál ki. Vásárlónak joga van utánvétes fizetést választani, de tudomásul kell vennie, hogy ebben az esetben a postaköltség jelentősen magasabb lesz. Magának a terméknek az ára azonban nem változik.

A szállítási idő a megrendeléstől számított maximum 5 munkanap a készletünk erejéig. A készletet meghaladó rendelés esetén a szállítás ennél jóval hosszabb időt vehet igénybe, ill. Könyv esetén meghiúsulhat. Ebben az esetben a befizetett összeget visszautaljuk számlájára.

7. Utánvétel esetén a Megrendelő kötelességet vállal a termék megvásárlására, amit a kézbesítő postásnak kell megfizetni, postaköltséggel együtt.

8. Eladó a készlet erejéig a megrendelt (2.a, 2.b típusú) terméket/termékeket 8 munkanapon belül postai úton megküldi a Vásárlónak az általa megadott címre. Amennyiben a termék nincs megfelelő példányszámban készleten, erről 3 munkanapon belül értesíti a Vásárlót, és az ő igényének megfelelően módosítják a rendelést: kevesebb példányra cserélik, későbbi postázásban állapodnak meg, vagy előre fizetés esetén Eladó visszatéríti a teljes vételárat.

9. A vásárlóinkat a 45/2014. Korm. rendeletnek megfelelően elállási jog illeti meg a 2.a. és 2.b típusú termékek vásárlása esetén, amennyiben elállási szándékát a vásárlástól 14 napon belül írásban (ez lehet egyszerű e-mail is) jelzi az Eladónak, s a vásárolt terméket sértetlen, használatlan állapotban 14 napon belül visszaküldi. Az elállási jog nem vonatkozik az azonnal megküldött E-könyvekre (2.c típusú termék)!

10. A Vásárló elállási szándéka esetén Eladó az elállási szándék kinyilvánításától számított 14 napon belül a Vásárló igénye szerint (amit az elállási szándék indokaként kell megjelölni: „a termék hibás, kérem hibátlanra cserélését”, vagy „meggondoltam magam”) ) hibátlan példányra cseréli vagy a vételárat maradéktalanul visszatéríti (a termék és a felszámított postaköltség együttes árát). A visszaküldött termék postaköltsége azonban a Vásárlót terheli. Indokolt esetben, például a termék súlyos hibája (nem a Vásárló hibájából sérült vagy nyomdahibás termék), Eladó ezt a költséget is magára vállalja, és visszatéríti a Vásárlónak

Budaörs, 2023. 09. 22.

Varsányi József cégvezető